Wellness i hverdagen med indespa

20 oktober 2017
Astrid Pedersen
Wellness i hverdagen med indespa

For de fleste mennesker er spa – eller boblebad, som det populært kaldes i folkemunde – noget, man forbinder med eksklusive wellness centre, som man kun oplever, når man er på ferie, eller betaler i dyre domme for at få adgang til på hotellet. Har du én gang oplevet den velgørende massage fra de blide bobler, har du sikkert også overvejet, hvordan du vil kunne få samme oplevelse uden at skulle betale en formue for det hver gang.

Byg dit eget wellness-center – hjemme hos dig selv

Det ER bare ikke det samme at ligge i sit karbad, som det er at flyde rundt i en velduftende herlighed af bobler, som masserer kroppen fra top til tå. Følelsen af at nedsænke sit legeme i den velgørende spa tåler ingen sammenligning med et traditionel badekar, som findes i mange huse. Så var det ikke en idé at skifte det gamle badekar ud med en lækker indespa?

En indespa behøver ikke koste en formue, og hvis du bruger den flere gange om ugen, har den hurtigt tjent sig selv ind i wellness- og massage-regninger. Og hvis du bare skal tillade dig selv én luksus, er en indespa bestemt ikke at foragte. ”Spa” er en forkortelse for ”Salus per Aquam” – sundhed via vand – og dette er super betegnende for spaens velgørende og healende egenskaber. Det er ganske enkelt umuligt at føle sig stresset efter ti minutter i det lune, levende vand.

Stock photo ID: 566023546

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil købe indespa?

Udover de åbenlyse forhindringer i forhold til installering af indespa – kan den komme ind i badeværelset, og er der plads nok til den – er der nogle punkter, du bliver nødt til at være særlig opmærksom på, når du har besluttet dig for at bygge dit eget private wellness-center.

  1. Du bør ikke spare på kvaliteten. Det er så ærgerligt, når spabadet ikke holder til daglig brug, fordi det er bygget i dårlige materialer. Du bør sikre dig, at spabadet lever op til samtlige EU-standarder på området.
  2. Medmindre du er vild med at gøre indespaen ren i dybden efter hver gang, bør du vælge en fuldautomatisk, elektronisk løsning. De indespaer, som er baseret på pneumatik er ganske vist billigere, men meget mere krævende.
  3. Vær opmærksom på, at dit badeværelse skal være udstyret med effektiv udsugning, så fugt fra din indespa hurtigt bliver suget væk. Ellers kan du risikere, at den øgede luftfugtighed sætter sig i vægge og møbler, og skaber grobund for svamp og bakterier.

Du kan selvfølgelig få mange flere gode råd med på vejen fra leverandøren af din indespa – så herfra er der kun tilbage at ønske dig god fornøjelse med dit eget lille wellness-center!

 

Flere Nyheder