Vinylgulv – Det perfekte valg til dine gulve

13 oktober 2018
Lykke Holzmann Søby
Vinylgulv – Det perfekte valg til dine gulve

Når et vinylgulv er korrekt installeret, kan besøgende let tro at du er meget mere velhavende end du egentlig er, og det gør bestemt ikke noget. Moderne vinylgulve fås som smukke efterligninger i enhver stil, såsom træ, fliser eller sten – og til en brøkdel af prisen, og så er de lettere at vedligeholde end andre gulvtyper. Vinylgulve er det perfekte valg til dig der ønsker et gulv, der er holdbart, stilfuldt og nemt at rengøre.

Alsidigt vinyl

Hvis du tror at vinylgulve kun kan fås som aluminiumsfirkanter, så tro om igen. Et besøg hos Jelu Gulvbelægning butik ved København giver dig et indblik i vinylgulvenes alsidighed. Uanset om du længes efter terrakottafliser til dit nye Toscanainspirerede køkken eller en praktisk løsning til dit bryggers eller badeværelse, kan du finde et vinylgulv der passer præcist til dit behov.

Ark, Fliser eller Planker

Vinylgulv leveres i forskellige typer. Du kan få vinyl med underlag af skum eller kork, vinyl med forøget skridmodstandsevne eller Kvartsvinyl. Vinylgulve i form banevarer er lidt sværere at installere end individuelle fliser, men det bedste valg, hvis du ønsker mønster og tekstur i gulvet. Den nyeste – og mest populære – opfindelse indenfor vinylgulv er planker. Disse monteres ligesom et kliktrægulv. Det er nemt og slutresultatet er meget smukt.

Let at rengøre

Noget af det mest fantastiske ved et vinylgulv er, at det er utroligt nemt at vedligeholde – Dette afhænger naturligvis af hvilken type finish du vælger. Til hverdagsrengøring anvendes især tørre metoder dvs. tør eller fugt-mopning eller støvsugning og vask efter behov. Til kraftigere, lejlighedsvis rengøring anvendes et universalrengøringsmiddel. Det kan ikke blive lettere og hvad enten gulvet er til hjem eller erhverv, kan du være sikker på at du får et slidstærkt gulv, der holder meget længe.

Danmarks absolut bedste eksperter i vinylgulve

Hvis du er i tvivl om du selv kan lægge dit nye vinylgulv, er der hjælp at hente. Hos Jelu Gulvbelægning har man ansat et team af professionelle, uddannede gulvmontører som kan installere dit nye vinylgulv, så det lægges helt perfekt. Teamet sørger for at dit hjem eller virksomhed får et enestående look. Hvis du allerede nu har besluttet dig for at dit næste gulv skal være vinyl, er Jelu Gulvbelægning et must. De har et kæmpe udvalg af vinylgulve, til lave priser og kan levere vinylfliser i mange andre størrelser end du kan få andre steder.

 

Flere Nyheder