Vælg det rigtige vinkøleskab

24 oktober 2017
admin
Vælg det rigtige vinkøleskab

Vil du gerne finde det helt rigtige vinkøleskab, så er der en række overvejelser, som du med fordel kan gøre dig, inden du beslutter dig for at købe et. For det første har placeringen af et vinkøleskab betydning, fordi det skal være designet, så det kan klare rummets temperaturforhold. Har du eksempelvis tænkt dig at placere vinkøleskabet udenfor i en garage, så skal vinkøleskabet have et indbygget varmeelement, så det kan klare temperaturer ned til 0 grader, og garagen skal være frostsikret. Placerer du vinkøleskabet indenfor, så lad være med at have det stående i sollys, da de fleste vinkøleskabe maksimalt kan klare varme temperaturer op til 40 grader.

Billed id: 697914979

Hvor mange flasker har du på køl?

Forskellen på et opbevaringsskab til vin og et vinkøleskab er, at opbevaringsskabet er designet til, at vinen kan ligge til opbevaring i mange år. Vinkøleskabet er designet til den vin, du drikker løbende, og her kan du indstille temperaturen, så vinen får præcis den temperatur, du ønsker den skal have, når den skal serveres. Hvor stor en volumen dit vinkøleskab skal have afhænger af, hvor meget vin du drikker, og hvor mange flasker du typisk gerne vil have opbevaret? Husk også på, at det er en fordel med plads til ekstra flasker i forbindelse med højtider, fødselsdage og mærkedage.

Strømforbrug og støjniveau

Et vinkøleskab har selvfølgelig et strømforbrug, men hvis du kigger på energimærkningen, så har du mulighed for at vælge et vinkøleskab, som er energieffektivt og dermed har et lavere strømforbrug. Et vinkøleskab er ikke lydløst, og du bør derfor ikke placere det i rum som f.eks. soveværelset, hvor du ønsker ro. Du kan med fordel placere det i køkkenet, hvor det ligesom et køleskab kan stå og ”brumme”, uden at du bliver forstyrret af det. Vinkøleskabe fås i mange forskellige designs og prisklasser, og de kan f.eks. købes online i hårde hvidevarebutikker som https://www.skousen.dk/ eller https://www.elgiganten.dk/ eller i specialbutikker som https://klubvin.dk/.

Flere Nyheder