Vælg det gode boligselskab

08 november 2018
Anders Lundtang Hansen
Vælg det gode boligselskab

Et fornemt boligselskab skal opfylde mange behov for den enkelte beboer og specielt, når der er mange beboere samlet under ét boligselskab, fordelt over mange forskellige boliger under selskabet, så kan det blive svært at tilfredsstille alles behov og nå alle løse ender.

Det vender vi tilbage til senere i denne artikel med et eksempel på et boligselskab, der gør en hel del for at hjælpe på alle leder og kanter for deres medlemmer og deres behov undervejs i deres brug af boligerne i selskabet.

Hvis vi tager den naturlige kæde for, hvordan og hvornår man melder sig ind i et boligselskab, så handler det ofte om, at man er på udkig efter en bolig i et specifikt område. Her tilmelder man sig en venteliste eller flere hos dem og afventer en bolig i en af deres afdelinger.

Når man så får tildelt en bolig, skal det gerne gøres mindst bureaukratisk at komme til at flytte ind i sin bolig under selskabet, hvorefter al opgørelse, tilmelding til eventuel strøm, vand og el og andet skal foregå problemfrit, og så skal man nemt kunne kontakte selskabets nærmeste afdeling, hvis der opstår problemer, eller man har spørgsmål.

Senere har man taget ophold i boligen og flyttet ind, og måske indgår man i boligselskabets forening, fordi man gerne vil føle sig som en del af området, aktiviteterne og fællesskabet, så man kan lære de andre beboere bedre at kende (det har vi, som nævnt, et godt eksempel på senere).

Boligen og områderne skal vedligeholdes af boligselskabet, og selskabet skal endvidere hjælpe beboeren, når der er spørgsmål, forespørgsler på ændringer eller vedligeholdelser eller problemer.

Skulle man nå dertil, hvor man har behov for at udflytte fra boligen under boligselskabet, så skal det ligeledes ske ganske gnidningsfrit.

Sådan et boligselskab er Aars Boligforening, der gør alt, hvad de kan, for at skaffe boliger i deres områder til ønskede beboere med de nyeste installationer og moderniseringer, hvor man altid kan få hjælp og rådgivning, hvis der er det mindste, man vil have svar på.

Man kommer til at føle sig som en del af en større familie, når man flytter ind i en bolig hos Aars Boligforening.

Flere Nyheder