Undgå lugte og indbrudstyve med intelligente gardiner

13 december 2018
Søren Black
Undgå lugte og indbrudstyve med intelligente gardiner

Gardiner under forvandling

Gardinerne i dit hjem har de seneste år undergået en regulær forvandling. I dag kan de nemlig meget mere end blot at pynte og holde sollyset ude. Du kan både få intelligente gardiner, der kan tidsindstilles med en app, mens andre intelligente gardiner kan nedbryde skadelige stoffer i luften omkring dig. Det afhænger fuldstændig af, hvad der er dit behov.

Intelligente gardiner kan snyde indbrudstyven

Med Intelligente gardiner fra Luxaflex får du gardiner, du kan tidsindstille med en app. Dette betyder, at du kan rulle dine gardiner op og ned, selvom du ikke er på din bopæl. Dermed kan du også på en snedig måde snyde en eventuel indbrudstyv, da dine gardiner siger meget om, hvor vidt du er hjemme eller ej. Du kan både rulle dine gardiner op og ned fra mobilen samt programmere dem på forhånd. Dermed kan du også stå op hver morgen til oprullede gardiner, der lader sollyset komme væltende ind i dit soveværelse.

Undgå ubehagelige lugte fra dine kæledyr

Hvis du i stedet har problemer med indeklimaet, kan det anbefales at kigge nærmere på drapilux gardiner. Disse intelligente gardiner nedbryder skadelige stoffer som tobaksrøg, madlugte, lugte fra husdyr og affald. Dermed giver de en betydelig friskere og renere luft, der hvor du opholder dig. Dette kan være en kæmpe fordel i et åbent kontorlandskab, hvor mange mennesker har deres daglige gang. Men også i dit hjem, hvor for eksempel kæledyr som hunde og katte kan skabe ubehagelige lugte. Drapilux gardiner er fremstillet af stoffet Drapilux-air, der er selvrensende. Dermed kan du spare ca. halvdelen af dine vaskeudgifter ved at montere denne type intelligente gardiner.

Bloggere med de bedste guides

Hos Nytomhuse kan du få gratis tips og tricks til emner, der omhandler både indendørs og udendørs ting. Her har vi samlet de bedste guides til dig, så du bliver klædt godt på, når du skal vælge boligselskab, blive klogere på microcement eller købe intelligente gardiner. Hos Nytomhuse finder du en lang række spændende blogindlæg om lige det emne, du ønsker at vide mere om. Vores bloggere er eksperter på en lang række områder, der vedrører dit hjem både inde og ude. Og heldigvis så elsker bloggerne at formidle deres viden til dig, så du på en nem og overskuelig måde kan blive klogere på lige netop det emne, der interesserer dig.

Flere Nyheder