Tre fifs til at få plads til det hele inde på pigeværelset

25 oktober 2017
Emilie Jacobsen
Tre fifs til at få plads til det hele inde på pigeværelset

Din datter kan sagtens få alt, hvad hun drømmer om på sit værelse, selvom der er ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med på pigeværelset. Du kan derfor starte med at indrette hendes værelse på en ny måde, inden du tænker på at flytte eller lave en tilbygning til huset. 

Tænk kubikmeter i stedet for kvadratmeter

Når din datter har et lille værelse, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker i kubikmeter frem for i kvadratmeter. Vi har det med at tænke, at alle møblerne skal kunne stå på gulvet, men sådan behøver det ikke at være. Ved at hænge reolen op under loftet, kan du nemt skabe masser af plads til opbevaring og stadig have masser af ledig gulvplads. 

312718961

Opbevaring under sengen

Sengen sluger en del plads inde på pigeværelset. Det er en god ide at vælge en seng med opbevaring under. Det giver plads til at have tøj, legetøj eller andet, der skal af vejen liggende under sengen. 

Du kan også vælge en seng, der er så høj, at det er muligt at have en hyggekrog inde under den. Det giver muligt for din datter og hendes veninder at sidde derinde og hygge sig. 

Speciallavede løsninger til pigeværelset

Hvis du er lidt fiks på fingrene, er det også en god ide, at du laver en del af løsningerne i børneværelset selv. Det er med til at gøre, at de kommer til at passe perfekt til din datters værelse. Det kan for eksempel være at lave et skrivebord, der passer perfekt under hendes vindue. 

Brug kommoder frem for skabe

På et lille værelse kan et skab fylde rigtig meget. Samtidig er det slet ikke sikkert, at der er brug for det. Det er ikke sikkert, at din datter har så meget tøj, der skal hænge. Det kan derfor spare en del plads at bruge en kommode i stedet for et stort skab. 

 

Flere Nyheder