Trænger du til en polering?

19 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Trænger du til en polering?

Vi mener selvfølgelig ikke, at du som individ skulle trænge til en polering. Vi mener blot, om dit hjem, dit firma eller anden bolig- eller kontorareal trænger til at få foretaget en god gang vinduespudsning- eller rengøring – eller måske endda en mere omfattende form for rengøring?

Du har måske set store kontorbygninger, hvor de lader til hovedsageligt at bestå af store vinduesruder, men hvor disse kan være behagelige for medarbejderne i form at lys og stor udsigt til inspiration under arbejdsdagen, så giver det nok sig selv, at det ville kræve en stor portion tid at få pudset alle de vinduer.

Hvis man som firmaejer eller medarbejder skulle gøre det selv, kunne man nærmest starte forfra, når man var nået til enden, for så omfangsrigt kan det ofte forekomme at pudse vinduer på så store ejendomme.

Det er også en tjans, man sagtens kan gøre derhjemme i privatboligen, men hvis man skal have det gjort grundigt nok, så man ikke kort tid efter skal hen og pudse ruderne indvendigt og udvendigt igen, så skal man få en professionel vinduespudser til at klare tjansen for en.

Generelt er det med rengøring ved specielt store kontorlandskaber – om det er lettere eller omfattende rengøring – gerne noget, man vil udlicitere til professionelle, så man selv kan bruge tiden på at tjene penge til firmaet.

Vi er heldigvis parat til at præsentere dig for et firma, der har specialiseret sig i grundig vinduespudsning- og rengøring, men som samtidig også laver en totalløsning af erhvervsrengøring, så du hermed kun skal hyre ét firma til både at gøre dit kontor rent OG rense ruderne.

Stedet hedder Bjørns Polering, og deres hjemmeside er også så smart, at du direkte kan indtaste en adresse til at få pudset vinduer, hvor ofte de skal pudses og hvor meget, og så udregner de et tilbud på baggrund af disse oplysninger til dig.

Og skal du som nævnt have foretaget en større erhvervsrengøring, så kan du også hive fat i dem for at høre nærmere om hjælp på den front – for de har hjulpet mange andre firmaet succesfuldt før i tiden.

Flere Nyheder