Stubfræsning – sådan gøres det effektivt

11 maj 2020
Cecilie Mortensen
Stubfræsning - sådan gøres det effektivt

Når der skal fældes træer, så kan det i sig selv være et større projekt. Det kræver, at man ved præcis, hvordan det skal gøres. Man skal nemlig skære ind i træet på den rigtige måde. På den måde kan man nemlig være med til at styre, hvordan træet faldet ned – og det er ret så vigtigt. Hvis man skal fælde træer tæt på en bolig, så er der selvfølgelig ingen der ønsker, at det falder ned og ødelægger ting. For det kan også blive farligt for ens sikkerhed. Med andre ord så er der mange ting, der skal tages højde for, når der fældes træer. 

Når man er i mål med fældning af træer, vil man opleve, hvordan der står en masse stubbe tilbage. Og de kan være til gene. De står nemlig og stikker op fra jorden, og det er ikke specielt kønt at kigge på, især ikke hvis de stikker op i haven. Derfor kan det kræve en stubfræsning for at få dem væk. 

Hvordan får man fræset træstubbe? 

Der er flere forskellige måder, man kan fjerne ens træstubbe på. En af måderne er gennem stubfræsning. Man kan naturligvis altid hyre hjælpen til det, men det er også noget, man selv kan kaste sig over. Det kræver bare, at man har det helt rette udsyr. Det vil nemlig kunne klare arbejdet væsentligt hurtigere og mere effektivt, end hvis man skulle i gang med at fjerne en hel stub manuelt. 

Et af de steder hvor man finder diverse udstyr er hos Træpleje-danmark. De kan også kontaktes, når man skal have hjælp til stubfræsning i Lyngby – så kan de helt sikkert rådgive en omkring, hvad man skal have fat i for at komme bedst muligt fra start. Man finder både en række af det udstyr, de tilbyder lige her

Flere Nyheder