Spar tid på din hækkeklipning

20 maj 2022
lotte_hindsberg

editorial

De fleste huse, især parcelhuse, har en hæk. Typisk en ligusterhæk, som skal klippes en til to gange om året. Typisk er det en tidskrævende opgave, så det er vigtigt at have den rigtige hækkeklipper. Heldigvis er det nu ikke nødvendigt at gøre det med en manuel hækkeklipper, hvor du mindst skulle sætte to weekender af, før du var færdig. 

I dag kan det gøres nemmere og hurtigere med en el- eller batteridrevet hækkeklipper. Du kan blandt andet se flere eksempler af Makita hækkeklipper. Om det skal være den ene eller anden slags afhænger ofte af dit behov. En eldrevet hækkeklipper er som regel lettere og derfor nemmere for kvinder at bruge. Ulempen er ledningen. Du skal have en lang ledning og du skal være opmærksom på ikke at klippe den over, når du er i gang med at klippe din hæk.

Makita hækkeklipper

Et batteri – flere redskaber

I dag er det muligt at bruge det samme batteri på flere haveredskaber og værktøjer. Det har den fordel, at du ikke behøver et utal af batterier og opladere, men kan nøjes med en oplader og et par batterier. Det gør det også billigere at købe nyt, da du kan vælge ikke at købe batterier og oplader.

Derfor er det også vigtigt at du er opmærksom på hvilken producent du vælger. Det skal være en der har et bredt sortiment, så du ikke skal ud og købe hos en anden. Det er selvfølgelig altid en god ide at undersøge om det er en god økonomisk løsning.

Inden du køber er det en god ide at få råd og vejledning.Det kan du blandt andet få, der hvor du har planer om at købe. Der kan være mange penge at spare, ved at bruge tid på at finde det helt rigtige redskab. Haveredskab som værktøj. 

Flere Nyheder