Skal du søge efter en anden, hvis maleren i Karlslunde ikke har tid?

09 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man har besluttet sig for, at nu skal der males derhjemme, og man også er helt sikker på, at det ikke er noget, som man vil give sig i kast med at gøre selv, så er det professionel hjælp, som man søger.

Man har før prøvet sig med Malerkarlslunde.dk, og det var genialt arbejde, som de udførte, og det her ligner lidt det samme, som de skal lave, men man har også fået at vide, at selvom det er noget lidt andet arbejde, hvis det skulle være aktuelt, så kan de formentlig også klare at udføre det.

Så man lægger en plan for, hvornår man vil benytte sig af disse malere, for de skal indgå som en del af et større projekt, hvor man måske skal have andre håndværkere indover samt indrette ens hjem lidt anderledes.

Man er dog med på, at man måske ikke kan få malerne ud på en bestemt dato, så man giver et par dage at bruge fra.

maler karlslunde

Det er værd at vente på maleren i Karlslunde

Dog opdager man så, at når man tager fat i dem, så har de en travl kalender, og det kan have noget at gøre med, at det er en travl sæson, eller at de ganske enkelt er så populære, at de er blevet booket af mange, så deres kalender er fyldt i lang tid fremover.

Det er jo klart, de er så populære, når de er så dygtige.

Så der er faktisk lang ventetid på at få fat i dem, og man forstår da godt, at de ikke kan løbe fra de andre opgaver, som de har sagt ja til, for man ville jo heller ikke bryde sig om, at de skred fra ens opgave, selvom man synes, man er vigtigst.

Hvis det derfor kan vente, så er det værd at aftale en dato ude i fremtiden, da man får udført noget arbejde, som man kan være virkelig stolt af at se på.

Flere Nyheder