Sådan kan du opnå et naturligt udseende, selvom du maler

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Har du et træhus, vil du måske gerne have, at det ser så naturligt ud som muligt. Der er noget meget charmerende ved et træhus, der ikke er malet en farve. Men selvom du gerne vil beholde det naturlige look, er du selvfølgelig nødt til at male huset, da træet jo har brug for at blive overflade behandlet. Heldigvis kan du bruge transparente farver, så træet får en overfladebehandling, men stadig har et smukt og naturligt udseende. 

Det er et stort arbejde at male et hus. Derfor kan det være en god ide, at du får en professionel til at hjælpe dig med det. Når du hyrer nogle professionelle til det, får du selvfølgelig et meget flot resultat. Bor du i Ringsted, kan du for eksempel få malerringsted.dk til at hjælpe dig. Det er et firma, der har stor erfaring på området, og de kan derfor nemt og hurtigt klare opgaven for dig. Læs mere om dem her

maler ringsted

Hold havemøbler og terrasse i samme farve

Hvis du gerne vil opnå en god synergi mellem hus og have, er det en god ide, at du holder havemøbler og terrasse i samme farve som huset. Dermed kommer der ikke til at være en masse forskellige farver, der kan virke forstyrrende. 

Du kan dog også vælge, at du netop gerne vil have, at der skal være lidt mere spræl ude i haven. Derfor kan du for eksempel male havemøbler, terrasse og hegn i nogle andre farver, så der ude i haven kommer farve ind, mens du holder huset mere neutralt. 

Vil du have nogle flere farver ind, er det også en god ide, at du ser på døre og vinduer. Det er oplagt, at du maler dem en opsigtsvækkende farve, når du nu har valgt at holde huset så neutralt. Dermed kommer der stadig noget farve ind i din bolig. 

Flere Nyheder