Sådan giver du dit lille badeværelse nyt liv.

20 oktober 2017
Eda Agziguzel
Sådan giver du dit lille badeværelse nyt liv.

Vi forbinder ofte vores badeværelse med vores fristed. Uanset om du er en morgen- eller aftenbader, repræsenterer badeværelset det sted i vores hjem, hvor vi kan finde ro og velvære.

Alle fortjener et lækkert badeværelse, og der findes et hav af nemme tips og tricks, der kan puste liv dit gamle badeværelse.

Se muligheder der hvor andre ser begrænsninger.  

Badeværelser kan være tricky at indrette, og selv den mest stilede indretningsentusiast kan have svært ved at få de hvide kedelige klinker til at ligne et udpluk fra Bobedre – for slet ikke at nævne afspejle ens personlige stil.

Det er ikke en unormal reaktion at føle sig som et stort spørgsmålstegn, hvis du er den heldige ejer af et klassisk københavner badeværelse. Begrænset plads bliver nemlig ofte associeret med begrænsede muligheder. 

Fortvivl ej, der findes nemlig masser af muligheder, du kan lade dig inspirere af, hvis du leger med tanken om at give dit badeværelse et ansigtsløft. 

Lagerfoto-id: 475566046

Skab din egen personlige stil. 

Når man har minimal plads at arbejde med, er den bedste løsning at rykke sin indretning op på væggen. Anderledes tapet, kunst og duftelys kan, give dit badeværelse lige præcis den stil og stemning du ønsker.

Hvis du vil slå to fluer med et smæk, som man ofte vil, når man arbejder med små rum, er badeværelsesskabe en af de mest effektive for ikke at glemme æstetiske løsninger.

Badeværelsesskabe gemmer først og fremmest alle dine produkter væk, hvilket får dit lille rum til at virke rent og organiseret. Hvis du er snedig, så kan du altid skaffe et smukt badeværelsesskab med et spejl i. Spejlet i badeværelsesskabet giver en illusion om, at dit badeværelse ser større og mere luftigt ud – voila! du har lige anskaffet dig selv 10 kvm ekstra. 

Føler du dig inspireret? Her er 10 ideer til, hvordan du kan pifte dit badeværelse op. 

Flere Nyheder