Sådan finder du dit drømmekollegieværelse

09 juli 2018
Troels Nielsen
Sådan finder du dit drømmekollegieværelse

Skal du starte på et spændende studie, og leder du efter et kollegieværelse?

Så er der to ting du skal vide:

1.Du kan godt glæde dig til at bo på kollegie, for det bliver en fantastisk tid i dit liv, måske den allerbedste.

2. Kollegieværelser kommer ikke dumpende ned fra himmelen af sig selv, men det er der heldigvis råd for.

Men lad os starte med det første punkt først.

Kollegietiden er en speciel tid i dit liv, som du kommer til at se tilbage på med en godtepose af gode minder. Nu ligger kollegietiden jo heldigvis foran dig, så du har lige nu mange vidunderlige oplevelser at se frem til.

Du kommer til at møde en masse spændende og forskellige mennesker, og du vil sandsynligvis komme til at skabe venner og relationer for livet. I skal feste sammen, spise sammen, hygge sammen, måske græde sammen, studere sammen, læse til eksamen sammen, og hvem ved, måske finder du også en kæreste på kollegiet.

Kort sagt er din kommende kollegietid et vigtigt og spændende kapitel i dit liv, så glæd dig rigtig meget til det starter.

Så er der det andet punkt – hvordan får du det kollegieværelse, som du drømmer om?

Det allerbedste du kan gøre er at gå ind på KBH-Kollegier, som giver dig de optimale muligheder for at finde et kollegieværelse.

På siden finder du intet mindre end 132 kollegier i København og omegn, samlet på ét sted, så du med det samme får et overblik over de utallige muligheder der findes for at få et kollegieværelse.

Med KBH-Kollegier i baghånden behøver du ikke bruge timer eller dage på Google, for at søge efter kollegier, for du går bare direkte ind på hjemmesiden, og finder den viden du har behov for.

Medlemsskab er billigt (man er jo ikke millionær på SU), og efter din tilmelding kan du stille og roligt læse om de enkelte kollegier, og finde det kollegie som passer til dig, og ligger i nærheden af dit studiested. 

Du kan også benytte den detaljerede søgefunktion på siden, til at finde de kollegier, som lever op til netop dine kriterier.

Glæd dig til din kollegietid og nyd, hvor meget nemmere det er blevet at finde et kollegieværelse.

  

Flere Nyheder