Rustikt design og rå materialer

09 juli 2018
Marie Pedersen
Rustikt design og rå materialer

Fra rene linjer til løssluppen kreativitet

Gennem de seneste år er det blevet populært at tilføje sit hjem et rustikt twist i forbindelse med indretningen. Hvor rene linjer og lyse farver før har signaleret overskud og stil, er det blevet moderne at bryde med indretningstraditionerne. Det er blevet in at sætte sit eget præg på indretningen og i høj grad at lade sin egen personlighed skinne igennem i hjemmet. Dette kan sagtens betyde, at et ellers minimalistisk hjem med rene linjer, som har været moderne i mange år, pludselig brydes af naturmaterialer og et råt og rustikt udtryk.

Inspiration hentet fra det industrielle

Det rå udtryk, som i stigende grad har opnået popularitet rent indretningsmæssigt, er bl.a. skabt af rå, industrielt udseende designelementer. Både materiale og design spiller en rolle. Er der tale om møbler, kan et lidt kantet design, kombineret med et materiale som f.eks. træ eller beton, tilføre noget unikt til et hjem, der måske ellers er ganske enkelt indrettet. Hele ideen med at bryde det mønster eller design, der er det bærende element i hjemmet, lægger op til at man nemt kan lege med forskellige materialer og stilarter, for på den måde at nå frem til den indretning der passer bedst til den stemning der generelt er i det pågældende hjem.

Lad dit hjem afspejle din personlighed

Indretningen er altafgørende for om du føler dig hjemme i dit hus eller din lejlighed. Indretter du dit hjem således at du kan kende dig selv i valget af materialer, møbler, vægkunst osv., vil du automatisk føle dig mere hjemme. Lad dig inspirere, udforsk stilarter og find ud af, hvordan dit hjem kommer til at virke som lige præcis dit hjem. Søg f.eks. inspiration hos www.designamok.dk, hvor netop identitet og personlighed understreges ved at sætte sit eget præg på design og indretning.

Flere Nyheder