Regnmålere kan skabe ekstra hygge til haven

11 august 2020
Sara Mortensen

Regnmålere er måske ikke noget du som sådan har skænket en tanke før. Det er noget som mange har stående i deres haver, men det er på den anden side også en ting som mange ikke helt ved hvad er. Det er som det ligger i navnet, et redskab til at måle regnen med. Det er kort sagt en høj pind med et måleglas på toppen. I stedet for at have en pind og et måleglas stående i haven, så kan man finde utrolig mange sjove og søde regnmålere i dag.

Måske er du ejer af en have og kan egentlig godt lide at følge med i hvor meget regn der falder over natten? Hvis man har en smuk have fyldt med blomster, så er det ofte meget nyttigt at vide hvor meget vand der egentlig er faldet, så man kan justere sin vanding af planter og blomster.

Med regnmålere kan du have et meget præcist indblik i hvor meget vand der er faldet og så kan du nemmere finde ud af om dine planter og blomster også trænger til vand. Hvis man først har et hus med have, så betyder det også meget for mange mennesker at haven er flot og velplejet. 

Find en regnmåler der passer til jeres have

Der er som sagt mange forskellige regnmålere at vælge imellem i dag. Du kan finde regnmålere med to fine fugle og en masse blade på, så den falder godt ind i havens i forvejen flotte træer og buske. Du kan også få en sød frø med regntøj på og en paraply i hånden, for at skabe lidt humor i haven.

Hvis man er landmand, kan man også finde en regnmåler med en traktor eller en ko på toppen af regnmåleren. Man skal ikke tage fejl af at det kan skabe lidt personlig, karakter og charme til ens have med en sød og sjov regnmåler. Det gælder bare om at finde den regnmåler, som du synes passer bedst til jeres have!

Flere Nyheder