Når en glarmester skal forhandle løn med de ansatte

24 oktober 2019
admin

Det giver næsten sig selv, at man som glarmester i et firma med ansatte gerne vil forsøge at spare, hvor der spares kan, og hvis medarbejderne kan arbejde endnu mere og være færre under den samme løn, så er det jo kun en fordel for firmaets bundlinje.

Ofte skal man som glarmester kun stå på mål for sig selv, men nogle gange kan der jo være en ledelse, man skal præsentere et regnskab for, fordi man er en del af en større koncern, og her forventes nogle specifikke resultater og mål for fremtiden.

Så hvis disse ikke stemmer overens, så kan man risikere, at man bliver fyret, eller at ens firma bliver afsat som en del af koncernen, hvilket man ved, at man ikke kan holde til.

Men ofte glemmer medarbejderne også at se tingene fra chefens synsvinkel med, at han gerne vil spare bedst muligt, selvom man kan synes, at det går ud over kvaliteten af arbejdet og indsatsen hos de ansatte.

Dog er det jo også klart for medarbejderne, for det er jo deres levebrød, der står på spil, og ofte forsøger man jo at forhandle sig op til en gunstigere løn, fordi man har behov for det, fremfor at man gerne vil leve ekstra meget i luksus.

Derfor forsøger man at gøre dette på et lukrativt tidspunkt, hvor det er gået godt for firmaet, og chefen er i godt humør.

Chefen derimod forsøger at hive den ansatte ind til lønforhandlinger med den forklaring om, at det ikke kan blive til en lønstigning i denne omgang, og at man skal være glad for, at man ikke daler i løn.

Her skal man forsøge at huske som chef og medarbejder at se tingene fra begge parters side.

Mangler du for resten en god glarmester til at assistere dig og hjælpe med dine opgaver fuldt ud, så hedder svaret http://bpglas.dk/

Flere Nyheder