Når du søger en god havemand…

07 april 2020
pia_nielsen

En velklippet græsplæne og blomstrende bede kommer ikke af sig selv – det kræver arbejde og grønne fingre. Med en god havemand behøver du ikke bekymre dig om lus i roserne, om at smøre græsslåmaskinen eller klippe hækken hvert år. Men vælg en dygtig havemand…

Hvad gør en havemand dygtig?

En dygtig havemand er en erfaren gartner med sans for, hvad der passer til din have og dit budget. Den daglige pasning er et must, men et ekstra tip til ændringer eller forbedringer i ny og næ gør blot samarbejdet mere frugtbart. 

Vælg en havemand, der kan lidt af det hele og lidt til. Få ryddet sneen om vinteren, klippet hækken om sommeren og anlagt haven på ny, når det er tid til udskiftning. Du kan bruge en havemand fast eller til enkeltstående opgaver – det betaler sig altid at vælge en professionel!

Planter er dyre…

…så giv dem den optimale behandling. Hos https://je-haveservice.dk/ finder du netop den hjælp til haven, som du har brug for. Firmaet er professionelt og servicemindet, og så forstår de, hvad du mener, uden at du behøver at kende til alle plantenavne og termer inden for haveanlæg. Lille eller stor – din have bliver sat i centrum, når du får besøg af JE Haveservice, og alle dine ønsker bliver udført grundigt. 

Du kan få passet de grønne områder omkring din bolig eller din arbejdsplads regelmæssigt, så det altid ser pænt og velpasset ud. Du kan kontakte JE Haveservice, når det er tid til at nyanlægning eller omlægning af eksisterende områder. Og du kan ringe til JE Haveservice, når sneen skal ryddes. 

Både private og erhvervskunder

Det erfarne JE Haveservice servicerer både privatkunder og erhvervslivet, og du oplever aldrig, at din opgave er for lille eller for stor. Få et uforpligtende tilbud – det er helt sikkert ikke sidste gang, du henvender dig til det servicemindede havefirma. 

Flere Nyheder