Maleren i Kastrup skal hjælpe dig med at finde den rette farvenuance

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske husker du en farve, fra da du var lille, som du virkelig godt kunne tænke dig at genskabe i et værelse i dit voksne hjem.

Den gamle farve var en, som der dækkede væggene i dit barndomshjems stue, men ingen kan huske, hvem der malede den stue, og malerfirmaet findes sikkert heller ikke endnu.

Det er svært at finde nogle billeder af den stue, og selvom du finder nogle grynede billeder, så er det ikke rigtigt sådan, som du husker farven, for den træder ikke frem, som du husker den.

Du begynder således også at tvivle, om du husker farven korrekt, eller du har drømt dig til den.

Du er dog sikker på, at det må være muligt at lave den farve, som du forestiller dig, for man kan vel blande sig frem til farven, indtil det lykkes.

Det kan maleren fra Kastrup måske hjælpe dig med.

maler kastrup

Sammen med maleren fra Kastrup rammer I den rette nuance

En maler ligger inde med mange farver, og der er mulighed for at blande sig frem til mange.

Der er de farver, som man ved, hvordan man skal blande sig frem til dem, så man måske ikke behøver have dem færdigblandet på hylderne til at købe, eller måske bliver de ønsket så sjældent, at der ikke er nok marked for at lave dem.

Og det er så sammen med den her maler fra Kastrup, at I kan gå i krig med at se, om man kan blande sig frem til den nuance, som du drømmer om.

For den kan være så speciel, at man netop ikke lige har den på hylderne.

Selvom man så måske ikke har held til det at finde ens nuance, fordi man ikke har noget referencepunkt at vise frem, så kan man måske finde en, der nærmer sig i udseende, og så kan maleren her bruge den i dit hjem.

Flere Nyheder