Maleren fra Sorø skal måske over uheldige malinger

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man har små børn, så ved man også, at de kan finde på at stikke af i alle retninger og lave større eller mindre ulykker, hvorfor man da også siger, at forældre skal have øjne i nakken for at holde øje med dem.

Det er specielt i den alder, hvor de kan krybe rundt selv og videre, til de begynder at gå og udforsker omgivelserne selv og prøver sig frem på forskellige måder.

Således kan man også være uheldig, at ens lille unge får fat i nogle tuscher, som de så farer hen til en væg og begynder at tegne på.

Det er ikke så heldigt, for selv de mindste streger med en tusch kan være svære at fjerne.

Man kan så vælge at leve med dem, men hvis det bliver omfangsrigt, så er der næsten ikke andet for, end at man må hen at fjernet de tuschstreger, og nogle gange er der bare ikke andet for at gøre, end at man må have en maler til at gøre det for en.

maler sorø

Maleren fra Sorø retter op på skader

I den forbindelse kan det blive aktuelt at tage fat i Malersoroe.dk for at få dem til at komme ud og fjerne de skader, som ens unge eller unger har laver.

Og man fjerner dem jo ikke ved bogstaveligt at tage dem væk, for der er nok ikke så meget andet at gøre, end man må male over de tegninger eller “kunstneriske” udfoldelser, som der har været gang i her.

Og når man alligevel er ved at male den ene væg, som der er blevet tegnet på, så kan man lige så godt tage de andre med i lokalet – måske opdager man i samme ombæring andre steder, som børnene har tegnet på!

Det er tit og ofte den nemmeste løsning at benytte sig af.

Flere Nyheder