Lad gardinbussen måle op

31 marts 2020
pia_nielsen

Gardiner skaber hygge og er udover den praktiske funktion med til at definere stilen i indretningen. Med gardinbussen lader du professionelle tage sig af dine gardiner, så du kan være helt sikker på at både mål og montering er i orden. 

Er gardiner nødvendige?

Måske bor du et sted, hvor ingen kan kigge ind. Måske er du ligeglad med om andre kigger ind. Men gardiner har flere formål end blot at lukke nysgerrige blikke ude. For det første er gardiner gode til at regulere lysindfald og temperatur. I soveværelset eller TV-rummet kan lyset genere, ligesom syd- og vestvendte vinduer med sol kan skabe høje temperaturer i rummet. 

Gardiner har desuden det mindre praktiske, men ikke mindre vigtige formål at skabe hygge og stil i indretningen. Hårde overflader som vinduer blødes visuelt op. Lyden forbedres i et rum med tekstiler, og med forskellige typer gardiner kan du skabe netop den indretningsstil, du har foretrækker. 

Hvilke gardiner passer til dit hjem?

Faconen og placeringen på vinduet afgør hvilke typer gardiner, der passer bedst til hjemmet. Vinduet kan gøres visuelt højere med gulv til loft-gardiner, mens smalle vinduer kan gøre visuelt bredere med gardiner, der dækker hele vinduesvæggen. 

Placeringen af vinduet i forhold til syd, nord, øst, vest afgør tykkelsen på gardinerne – nordvendte vinduer får mindre lysindfald end syd- og vestvendte. Østvendte vinduer får typisk kun sol om morgenen. Soverum har generelt brug tættere gardiner, mens opholdsrum som stue, køkken og entre kan nøjes med gardiner, der blænder for indkig. 

Derfor er gardinbussen et godt valg…

For at få de helt rigtige gardiner til dit hjem – til alle rum – er det både nemt og i mange tilfælde også billigere at få besøg af en gardinbus, fordi du undgå fejlkøb. Gardinbussen hjælper med beslutningen omkring valg af gardiner, de måler op, syr gardiner, der passer præcis til dine vinduer og monterer dem. Du behøver derfor ikke foretage dig andet end at vælge gardinerne. 

Flere Nyheder