Kender du til microcement?

16 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Kender du til microcement?

Er du med på bølgen med, hvad angår indendørs udsmykninger?

Her er vi altså ikke ude i et spørgsmål om, hvordan man vælger at indrette en bolig med pyntegenstande. Vi tænker mere i retning af de mere grove træk, hvor du som håndværker er opdateret med, hvilke bestanddele, der bliver udviklet på området til at lægge en flot afrunding af et gulvs lag eller til dekorativ form og brug på andre områder?

Om du så er en murer, en maler eller anden type af håndværker, så gælder det altid om at have fingeren på pulsen hvad angår fremskridt på de områder, man kan risikere at arbejde med – eller ligefrem ender med at blive et fast inventar af ens værktøjskasse og materialer på lager, fordi man bliver så glad for det.

Derfor spørger vi nu, om du kender til elementet “microcement”? Det er en relativ ny afart af cement, der er et mindre og mere tyndt lag af cement, der også blive kaldt microtopping, der er velegnet til især gulvbelægning.

Microcement bliver blandt andet brugt ved overfladeformer, hvor man ønsker et lidt mere rustikt og mere råt udseende, som for eksempel kunne være i et mødelokale i et firma, men det er også et fordelagt materiale at bruge i for eksempel badeværelses-sammenhænge.

Anvendelsesmulighederne er faktisk næsten uendelig mange, hvorfor man ser mange håndværkere afprøve brugen af microcement i forskellige forbindelser med stor tilfredshed og alsidighed.

Hvis du vil vide meget mere om microcement i mange forskellige brugsanvendelser, så skal du besøge Jyskmicrocement.dk, hvor de har lavet udførlige beskrivelser af, hvad microcement kan, og hvad man bruger det til.

Men når det kommer til brugen, kunne det da være fedt for dig at blive autoriseret bruger af microcement!

Der er du heldig, for selvsamme firma, som vi nævnte lige før, udbyder også kurser i brugen af microcement, så du efterfølgende stolt kan fremvise et certifikat derpå og gå i gang med at opleve de mange aspekter, man kan bruge microcement til.

Flere Nyheder