Kan man lave sine egne vinduer?

25 januar 2020
Anders Lundtang Hansen

Nogle gange kan man komme til kort med udvalget af de ting, som man egentlig skal bruge.

Det kan være alt fra de små dagligdagsting til de store ting, man skal bruge længe, hvor man simpelthen ikke kan finde frem til noget, der passer en helt perfekt, selvom der er mange former for udvalg af varianter af det givne produkt.

Man kan gå på kompromis med at lave nogle af tingene selv, hvis det er til den kortsigtede årsag, men hvis det er noget vigtigt, der skal have en funktion og bruges længe, så vil man helst have det perfekt.

Det kan være ved, at man for eksempel, som vi lægger op til i rubrikken, at man skal bruge nogle vinduer, hvor man bare ikke kan stille sig tilfreds med de former og forskelligheder, der trods alt findes, også selvom der er mange af slagsen: https://www.sparvinduer.dk/priseksempler/ 

Måske har man svært ved at forklare, hvad det præcist er, man ønsker; og selvom man pejler sig ind på det ved at se nogle eksempler, så bliver sammensætningen af det, man tror, man gerne vil have, aldrig helt det, som man ønsker – og at acceptere mindre er bare ikke en mulighed.

Så man kan spørge sig selv: kan jeg lave de vinduer selv?

Vi mener ikke, at du skal til at lege glarmester eller glaspuster, men måske er det muligt at anskaffe sig nogle glaspartier efter mål, som kan være grunddelen i ens kommende, nye vinduer.

For måske har man nogle specielle mål til ens vinduer, hvor man bor i et gammel hus og skal have tilpasser de enkelte vinduer derefter – og man gider ikke tilpasse hullet i væggen, for det andet er faktisk lettere.

Specielt hvis man evner eller kender nogle, der kan lave rammerne til ens vinduer, så kan man faktisk få dem lavet alle sammen, man skal bruge; og så har man også tiden til sammen med andre at finde frem til, hvordan de vinduer specifikt skal se ud.

Så kan man male dem, inden man sætter dem op.

Flere Nyheder