Julen varer længe… men ikke længe nok

05 marts 2019
Lykke Holzmann Søby
Julen varer længe... men ikke længe nok

Når det er tid til at pynte op til jul, er det både okay at have det mest festlige hus i hele nabolaget eller være mindre prangende med blot en smule pynt her og der. Men uanset hvilken tilgang du vælger, skal du sørge for at vælge det smukkeste pynt, der vil holde i mange år fremover.

Selv om pynten er gemt væk på loftet i 10 måneder af året, bør julepynten bestå enhver tidstest. Fra smukke krydderier til hyggelige og elegante nisser til humoristiske dekorationer, der får dine gæster til at juble og få dem i julehumør, er der næsten endeløse muligheder for at bringe juleglæde ind i dit hjem.

For at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg når det gælder om julepynt, har Jansen Dekor fundet frem til de flotteste og lækreste julepynt som selv julemanden ville elske.

Jansen Dekor har søde kvalitetsnisser i alle størrelser. Denne type nisse er nok er den mest kendte af alle nisser, og kom til Danmark i 1836. Det hele startede med en kunstmaler ved navn Constantin Hansen. Han var til en julefest i Rom, hvor han havde pyntet op med billeder af julenisser. Idéen blev inden længe et hit, hos det fornemme borgerskab, og siden dengang har denne type nisse været tradition i Danmark – Det er næsten umuligt at forestille sig en jul uden julenissen.

Som tiden er gået, har julenissen fået sig et af de allervigtigste julejob, som julemandens personlige hjælper. Julenissen er med til at lave gaver til børn og klargøre julemandens slæde inden han tager fra Grønland og uddeler gaverne til alle børn og barnlige sjæle.

Hvis du – ligesom de fleste andre – er glad for jul og hygge, er det bedste sted at få dine julenisser og julepynt hos Jansen Dekor. Der er ikke andre steder i Danmark, hvor julen er hyggeligere.

Flere Nyheder