Indret et fedt drengeværelse på få kvadratmeter

25 oktober 2017
Emilie Jacobsen
Indret et fedt drengeværelse på få kvadratmeter

Din søn behøver ikke at have et kæmpe værelse for at kunne få et, der passer til hans behov. Det handler bare om, at I indretter det smart, så der kan blive plads til alle de ting, som han gerne vil have på værelset. Det er vigtigt, at han har et sted at sove, lave lektier og plads til at lege, hænge ud med sine venner, se TV eller spille computer. Det kræver nogle smarte indretningsløsninger at få plads til det på få kvadratmeter, men det kan sagtens lade sig gøre. 

Høj seng med hyggekrog under

Med et lille drengeværelse er det vigtigt, at du tænker i højden frem for at tænke, hvad der kan stå på gulvet. Et sted, hvor du virkelig kan skabe meget gulvplads, er ved at lave en seng med en hyggekrog under. Der kan din søn sidde med sine venner eller sidde, når han ser TV eller spille computer. Det giver meget mere plads på det lille værelse. 

Det er nok at have et par sækkestole og nogle puder liggende under sengen. Der kan nemt sidde en gruppe drenge og spille hele dagen. 

172533374

Skrivebord der kan flyttes

En anden god ide er, at du vælger et smalt skrivebord med hjul på, så det kan flyttes rundt efter behov. Det er en god mulighed for din søn at rykke rundt på det, hvis han har brug for pladsen til noget andet. Det kan være til at lave en racerbane eller tage armbøjninger. 

Indret enkelt og i få farver

Et lille drengeværelse kan nemt blive rodet. Sørg for at holde værelset så neutralt som muligt ved at have få møbler og vælge møbler i de samme farver. Selvom der er meget rodet, vil det ikke virke helt så rodet, når det hele er holdt i de samme farver. Det kan for eksempel være blå eller grøn. 

Flere Nyheder