Import af alt nødvendigt

13 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Import af alt nødvendigt

Kender du det, at du lige står og mangler ét eller andet vigtigt, men klokken er efter almindelig lukketid, og du bor måske endda langt væk fra et byggemarked, en telefonbutik eller et havecenter?

Man kan hurtigt komme til at bruge en hel eftermiddag på at fræse land og rige rundt for at købe forskellige brugsgenstande, som hovedsageligt kun er at finde i én bestemt type af butikker. Den tid kunne måske være brugt meget mere fordelagtigt.

Man kan altid bruge en ny mobiloplader. Ens grill trænger til at blive udskiftet, og står man ikke lige og mangler en bedre kædesav?

Bare navnene på disse eksempler har måske fået dig til at lægge en ruteplan i hovedet over, hvor du eventuelt skulle ud på landevejene, leje trailer eller – endnu værre – bære alle tingene hjem med offentlig transport!

Kunne det ikke lette på ens tilværelse, hvis man kunne købe de tre elementer og rigtige mange flere ting bare ét sted på nettet, så man kunne få det hele tilsendt og slippe for besværet ved at rejse rundt efter tingene og spilde rigtig meget tid?

Jo, det kunne det så sandelig, og derfor har vi oprettet dette indlæg for at fortælle dig om en herlighed, der går under navnet TOTALimport.dk.

Allerede ved forsidebesøget på deres hjemmeside bliver man mødt med online kundeservice, der spørger, hvad man leder efter. Så indtaster man det, man mangler, og så dukker det med stor sandsynlighed frem.

Før de nævner så mange andre ting, skriver de endda, at de lever af glade kunder, hvorfor de vil gå langt for at gøre dig glad. 

Men derudover garanterer de også hurtig levering i løbet af kun en til tre dage, hvor fragten kun koster 60 kroner.

Der er desuden 14 dages fuld returret, og så lover de en sikker e-handel.

Søg, og du skal finde med TOTALimport.dk.

Flere Nyheder