Hvor skal man have opbevaring af møbler?

13 december 2018
Anders Lundtang Hansen
Hvor skal man have opbevaring af møbler?

Nu er det jo ikke alle, der har en større herregård med tilstødende bygninger eller gigantiske loftkamre, hvor man kan opmagasinere ens vigtige møbler til enten senere brug, generel opbevaring for andre eller måske som souvenir eller videresalg.

Specielt inde i de tætbeboede områder i de større, danske byer eller ude i lejlighedskomplekser har man enten ikke plads til at have andre møbler stående end dem, man død og pine skal bruge lige nu.

Selvom man kan have fået tilknyttet et enkelt kælderrum eller lignende til ens lejlighed, så har dette ofte ikke pladsen nok til, at man kan placere større møbler i det, hvorfor man ofte ser sig nødsaget til at sælge disse møbler, selvom man ikke har lyst til det.

Der er også den ulempe, at hvis man skal dele et opbevaringslokale med andre eller i et kælderrum, så kan man enten risikere, at de andre brugere har lidt for lange fingre, eller at opbevaringsrummet befinder sig i nogle lidt for fugtige områder eller på anden måde uhumske omgivelser, så møblerne forgår, mørner eller ligefrem rådner væk, når man ikke kan tilse dem på daglig basis.

Der er heldigvis råd for, at man kan undgå den slags ved at få opbevaring af møbler hos en ekstern enhed, der både sørger for at passe på ens møbler ved at have dem opmagasineret under nogle ordnede forhold, men også, så man altid kan besigtige dem, hvis man skulle have brug for dem.

Her tænker vi på firmaet Gorilla Flyt, for selvom det i grundformen er et flyttefirma, så leverer de også den service at opbevare ens møbler for en; så her kan du både få møblerne transporteret OG opbevaret, hvis du for eksempel er mellem flytning i to bopæle og skal have opbevaret dine møbler i en længere eller kortere periode.

Men uanset årsagen til, at du ønsker dine møbler opbevaret, så kan du altid få det gjort hos Gorilla Flyt.

Flere Nyheder