Her findes næsten ALT i boliginteriør

08 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Her findes næsten ALT i boliginteriør

Har du nogensinde set nogle af alle de der utallige boligprogrammer på TV, hvor man enten forvandler en gammel rønne til et palads, overrasker en ven eller et familiemedlem med en forvandling af deres bolig eller på anden måde pudser et hjem af, så det fremstår helt galant igen?

Så vil du måske, som mange andre har det, have bemærket, at selvfølgelig er håndværkerne, boligarkitekterne, byplanlæggere og andet fagfolk det vigtigste til, at man kan få gennemført projektet – uden grund, intet hus.

Men resultatet efter det slidsomme arbejde, også efter rengøringen, er også nogle anonyme, sammenhængende lokaler uden charme eller sjæl. Det gælder sådan set både, hvis der er tale om en renovering, som hvis man har opført en bolig fra ny.

Det er først, når den rette boligindretning tager fat med implementering af alt fra nye til gamle ting af de helt små nipsgenstande, de store møbler til brugsvarer, der kommer ind i huset, at man som seer føler, at der begynder at være tale om et hjem og ikke bare en bolig.

Ofte tænker man over, hvor den slags indretningsarkitekter får fat i alle de forskellige, smukke, finurlige og spænde sager henne.

De må da køre landet tyndt for at kunne samle så mange interessante ting, der kan pryde et hjem helt personligt fra loft til gulv, tænker du måske.

Det skal ikke udelukkes, at det faktisk er sådan, virkeligheden forholder sig, men du kan faktisk selv skabe en indretning mindst lige så flot og personlig i dit eget hjem – hvor du køber det hele samme sted og så endda på nettet!

Den slags indkøb hjemme fra mageligheden i din sofa kan du foretage på butiklandliv.dk, der har utallige spændende sager til boligindretning, hvor du vil blive overrasket over, hvor imponerende flot deres sortiment er og hele tiden bliver udvidet.

Du kan således skabe den formfuldendte boligindretning via dette sted alene.

Flere Nyheder