Have og hegn samler familien

19 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Have og hegn samler familien

Haven.
Ens sanktuarium for sjælen; et refugium for velvære i kroppen og afslappethed og hygge med familien og vennerne.

Det er noget urinstinkt, der bliver fremkaldt, når man først mærker græsset under tæerne derhjemme i ens egen have, og mange personer, der bor i lejlighed, længes blandt efter et hus, hvor de kan have deres egne grønne arealer og komme lidt væk fra hjemmets firkantede rammer og mærke naturen på egen hånd.

Og der er næsten uendelige udfoldelsesmuligheder for en til, hvordan man vil have haven udformet, tilpasset, arrangeret, osv.

Heldigvis behøver man ikke besidde evner som en anlægsgartner for at slå noget græs, plante nogle blomster eller købe og placere nogle havemøbler i samråd med familien, så det kan blive et fælles projekt at have sammen.

Familiens medlemmer kan nemlig begå sig i haven, som de lyster det individuelt. Børnene kan lege i legehuse, med gyngestativer og i sandkassen.
Far kan trække sig tilbage i udeskuret og “lege” lidt med sit værktøj, mens mor slænger sig på terrassen i havemøblerne, mens hun nyder en kop kaffe og læser en god bog.

Løbende kan du tilpasse haveprojektet med for eksempel et hegn, der både kan yde skønhed, men måske også fungere som afskærmning for øjegener. Man kan vælge at plante blomsterne op fra jorden og hen i nogle højbede, så man blandt andet skåner ryggen ved ikke at skulle bukke sig så meget ned.

Alle de forbedringer, udbygninger og tilpasninger fordrer vel besøg hos mange forskellige havecentre, byggemarkedet og lignende, tænker du måske? Men der tager du fejl.

Hos PLUS.dk finder du ALLE de ovenstående remedier samlet ét sted, så du både kan finde havemøbler, højbede og hegn i mange forskellige udformer, men alle i gode kvaliteter – og meget mere til – i nærheden af dig, så du kun skal besøge én hjemmeside for at realisere alle dine havedrømme.

 

Flere Nyheder