har du styr på VVS-delen?

13 august 2018
Anders Lundtang Hansen
har du styr på VVS-delen?

Føler du dig ekstra sej, når du har skiftet en pakning derhjemme?

Ville din ven så måske grine lidt af dig, fordi han er uddannet VVS-mand og selv har lavet alle installationer fra badeværelset til lamper og alle andre el-artikler?

Der er som bekendt forskel på folk, og sådan skal det også være, men det er virkelig vigtigt at få på plads med det samme, at man aldrig skal kaste sig ud i et projekt, man ikke føler sig sikker ved i VVS-regi og dertil relateret af håndværker-opgaver.

Måske tænker man, at det da ikke kan være så besværligt at sætte lamper op og selv slutte strøm til dem, for det er da bare lige ned og købe nogle fatninger og lidt andet materiale, og så er man vel kørende?

Der er dog en grund til, at det på papiret kan se dyrere ud, at vælge en fagmand til projektet, for vedkommende har erfaring og uddannelsen og sørger for det meste selv at medbringe værktøj og materialerne til de forskellige projekter.

Og har du også styr på lovgivningen? Det er nemlig ikke alle former for hjemme-installationer, som du må foretage selv, hvis du ikke er autoriseret til at lave den installation, hvor fristende det end kan være at gøre det selv.

Men om du så er uddannet VVS’er eller ej og står og skal have udført nogle opgaver derhjemme, eller om du er en professionel fagmand, der gerne vil have det bedste værktøj og materialer til at udføre opgaverne hos dine kunder, så kunne det være nemt og fleksibelt at gøre det ét sted fra.

Der anbefaler vi VVS.dk, der meget passende har et stort udvalg af remedier til at udføre opgaver på mange fronter, der kan spænde fra vand i badeværelset, varme i stuen til behovet for reservedele.

Kig ind på hjemmesiden og find de bedste og stadig billigste varer på en nem og overskuelig måde.

Flere Nyheder