Har du benyttet den bedste sikring?

14 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Har du benyttet den bedste sikring?

Er du korrekt sikret? 

I den her artikel tænker vi sådan set ikke på forsikringer eller for den sags skyld sikkerhedsforanstaltninger ved for eksempel fyrværkeri, men mere noget så essentielt som, at du har styr på, at de ting, du elsker højest, har den bedste beskyttelse?

Du har nok som mange andre mennesker lås derhjemme på dørene, og det har du vel også på firmaets frontdør og bagdør, men kunne du gøre mere for at sikre dine værdier, om det så er privat eller erhverv?

Selvom man måske er forsikret, som vi tidligere var inde på, så kan et pengebeløb eller lignende sjældent erstatte noget af affektionsværdi derhjemme, og hvis firmaets inventar bliver stjålet, kan det være ensbetydende med, at man mister momentum eller på anden vis aldrig får relanceret virksomheden ordentlig igen.

Vi mennesker er desværre for gode til hellere at forebygge end at bekæmpe, så selv hvis du aldrig har haft indbrud i din virksomhed eller private bolig, så vil vi på det kraftigste foreslå dig, at du allerede nu begynder at undersøge, hvilke former for sikring du kan benytte, så du er på den allerbedste side.

Det har intet med at være paranoid at gøre, men hvis man som virksomhedsejer for eksempel håndterer store værdigenstande i firmabygningerne hver dag, er det måske en idé at installere døgnovervågning med kameraer og få indført adgangskontrol, så der er kontrol med, hvem der kommer og forlader bygningen.

Lad os i den forbindelse på det kraftigste anbefale dig, at du tager fat i Sikringskompagniet og forhører dig ad, hvordan de kan være med til at sikre enten dit hjem, dit firma eller begge dele, da de er eksperter i at yde de bedste former for sikring, som blandt andet inkluderer de ovennævnte eksempler og meget mere, hvor de kan skræddersy den perfekte løsning til dig.

Vær på den sikre side, før det er for sent.

Flere Nyheder