Forslag til tilbygning og renovering

19 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Forslag til tilbygning og renovering

De fleste af os elsker vores boliger. Vi elsker dem blandt andet fordi, at vi mere eller mindre kan have mulighed for at tilpasse og ændre dem, som vi finder det sømmende for vores lyster.

Man kan nemlig sagtens skabe nogle nye rammer ud fra noget gammelt, man har boet i længe, så man har ny inspiration af at kigge rundt i ens hjem og oplever fornyet glæde ved ens bolig, om det så er en lejlighed, et hus, en villa eller noget helt fjerde eller videre.

Også hvis man flytter ind i sit eget domicil for første gang, så sitrer det næsten i fingrene for at komme i gang med alt fra at ændre ens nykøbte håndværkertilbud til at slå en enkelt væg ned eller få tilføjet en udestue eller…

Mulighederne er heldigvis mange, og den samme lyst til at renovere og tilbygge kommer man nok næppe til at slippe af med, om man så flytter ind et sted for første eller 17. gang.

Og nu vi taler om tallet “17”, så leder det vores tanker hen på en rigtig praktisk hjemmeside, som vi anbefaler, at du konsulterer løbende, før og efter, at du giver dig i kast med at bygge om derhjemme eller påtage dig et nyt husprojekt af forskellige størrelser.

På følgende link – Jyskboligoptimering.dk – bliver du ledt direkte videre til 17 konkrete tips og råd, som vil kunne afhjælpe dig med ikke at falde i nogle “fælder”, som vil kunne sætte dit tilbygnings- eller renoveringsprojekt i bero eller helt forpurre dine forelagte planer.

For om man er erfaren med at renovere og tilbygge, så kan der være aspekter, man ikke har tænkt på, eller som har forandret sig, siden man for mange år siden havde at gøre med et større byggeprojekt.

Har du styr på tilladelser for eksempel? Ved du, om du må lave hele eller dele af projektet selv, eller skal du have professionel og autoriseret hjælp dertil?

Har du lagt et realistisk budget for projektet med renovering og tilbygning?

Kan du blive boende samme sted, mens renoveringen finder sted?

 

Flere Nyheder