Find dygtig tømrer i dit lokalområde

27 oktober 2019
admin

Skal du bruge en dygtig tømrer, snedker eller glarmester Gilleleje eller nærmeste omegn? Så kan du med fordel tjekke Aage Andersen & Søn A/S.

Hvem er Aage Andersen & Søn A/S?

Aage Andersen & Søn er en tømrer- og snedker virksomhed, som har sin beliggenhed i Gilleleje i Nordsjælland. Aage Andersen & Søn har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – alle typer opgaver, som vedrører tømrer og snedker faget.

Det kan for eksempel være lægning af trægulv, reparation af døre og vinduer, udførelse af tømrer og snedkerarbejde i forbindelse med renovering af køkken, bad, kontor eller lignende, opførelse af carporte, udestuer og terrasser, redskabsskure, badebroer, hegn eller plankeværker, indrapportering og udbedring af forsikringsskader, tagrenovering og alle opgaver i relation til ombygning og nybyggeri.

Ud over tømrer og snedker opgaver kan Aage Andersen & Søn også påtage sig diverse glarmester arbejde, hvilket gør det lettere for dig, når du for eksempel skal have sat dit sommerhus i stand. Aage Andersen & Søn udfører kvalitets arbejde inden for opsætning af forsatsvinduer og energiruder, butiksruder, spejle og glasdøre, installering af ovenlys vinduer og funktionsruder samt sikringsglas og drivhusglas. Har du brug for at få restaureret gamle, antikke vinduer med ruderne intakt, vil skæring og kitning af disse foregå på Aage Andersen & Søn A/S’s eget værksted i Gilleleje.

Sikkerhed for solidt og holdbart håndværk med Byg Garanti

Når du vælger at lade Aage Andersen & Søn udføre tømrer og snedker eller glarmester opgaver i dit hjem er du garanteret et smukt og solidt resultat, Aage Andersen & Søn er nemlig medlem af Byg Garanti, som stiller sikkerhed for det gode håndværk med en garanti på op til 100.000 kr. i erstatning, skulle der forekomme sjusk, fejl og mangler ved løsning af opgaven.

Du kan læse mere om Aage Andersen & Søn, og kontakte virksomheden, på https://aage-andersen.dk/ 

 

Flere Nyheder