Find den rigtige blender til smoothies, supper og drinks

22 november 2017
admin
Find den rigtige blender til smoothies, supper og drinks

En god blender er en uundværlig del af dit køkkenudstyr, for du kan bruge en blender fra alt til lave smoothies, supper, puréer til drinks. Overvejer du at købe en ny blender, så er det en fordel at vide præcis, hvad du gerne vil bruge den til. Overordnet set skelner man mellem to typer af blendere: en almindelig blender og en stavblender. De fås i forskellige designs og prisklasser alt efter din smag.

Stavblenderen er god små madlavningsopgaver

En stavblender er ideel at bruge, hvis du f.eks. skal blende lækre og velsmagende supper, eller hvis du skal lave en god puré eller smagfuld pesto. Du kan nemt putte ingredienserne i en skål og blende det hele sammen ved hjælp af stavblenderen, som kan indstilles på forskellige hastigheder. En stavblender er nem at betjene, og den er let og handy og nem at rengøre. Den kan også let gemmes væk i en skuffe, når den ikke er i brug, for den fylder ikke særlig meget. 

Foto: 421902070

Stort udvalg af flotte og funktionelle blendere til online-priser

Har du brug for en blender til større opgaver som f.eks. at blende smoothies, grøntsager, lave drinks, knuse is, så har du brug for en almindelig blender med en større kraft og motor. Som regel er blendere i størrelserne 1,5 liter eller 2 liter meget passende, hvis der er 1-2 personer i husstanden, og ellers kan du vælge en større model. Blendere fås med forskellige typer af klinger, der egner sig til forskellig slags madlavning. En almindelig blender kan skilles ad, og de fleste af delene kan du nemt putte i opvaskemaskinen. Skal din blender stå fremme på køkkenbordet, så har du måske også nogle krav til designet, men der er også mange modeller at vælge imellem på markedet. Du finder mange flotte og funktionelle blendere online i butikker, der forhandler hårde hvidevarer, og her kan du også sammenligne priser og finde de bedste tilbud og billigste fragtpriser.

Flere Nyheder