Find den nærmeste maler i Glostrup

26 juli 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen friskes op med et frisk lag maling indvendig? Så bør du få fat på dit lokale malerfirma.

Kan jeg selv male stuer og værelser i min bolig?

Der er ingen restriktioner når det handler om at udføre malerarbejde i egen bolig. Du er ikke ifølge dansk lov forpligtet til at benytte autoriserede fagpersoner i forbindelse med løsning af denne opgave – og du kan købe alt hvad du skal bruge i forbindelse med dit malerarbejde i et byggemarked eller maler forretning.

Derfor er der for så vidt ikke noget i vejen for at du selv kaster dig ud i arbejdet med indvendig maling af boligen. Du skal blot være forberedt på at der her venter dig noget af en opgave.

image

Malerarbejde er hårdt og tidskrævende

Først og fremmest skal du belave dig på at rive mindst en uges fuldtids arbejde ud af din kalender til udførelse af malerarbejde i boligen. Nærmest uanset din boligs størrelse er det den tid det tager at male vægge, lofter og indvendigt træværk hvis det altså skal gøres ordentligt og med et smukt resultat. Der er nemlig en del forberedende arbejde forbundet med det at male stuer og værelser i et hus eller i en lejlighed.

Møbler og gulve skal dækkes af, væggene og træværket skal slibes og primes, og diverse huller og revner skal spartles ud. Sidder der gammel væv eller tapet på væggene skal dette fjernes. Er pudset i dårlig stand skal det repareres. Og i visse tilfælde kan det være nødvendigt med opsætning af filt hvis resultatet skal være smukt og ensartet.

Lad din maler i Glostrup hjælpe med at friske boligen op

Hvis du er bosiddende i Glostrup kan du altid henvende dig hos din lokale afdeling af Malerkanonen og få hjælp til indvendig maling af boligen. Læs mere på malerglostrup.dk

Flere Nyheder