Find den bedste energikonsulent her

17 oktober 2019
admin

Skal du flytte i hus, eller skal du sælge et hus? Så skal du helt sikkert have styr på energimærkningen i huset eller i boligen. Det er nemlig vigtigt at kigge på, hvordan energimærkningen i boligen er, så du kan sikre dig, at du får meget for dine penge, uanset om du køber eller sælger. Det er dog ikke alle, der selv har styr på energi eller energimærkninger, og derfor er det en god idé at finde en dygtig energikonsulent, der kan hjælpe dig på vej. 

Dette kan du bruge en energikonsulent til 

Hvis du ikke før har hørt om en energikonsulent, så er du ikke den eneste. Det er først, når man skal købe en bolig, at man stifter bekendskab med en energikonsulent. Det er nemlig ham eller hende, der kommer ud og sikrer sig, hvordan boligens energimærkning står til. 

Så hvis du ikke helt føler dig sikker i at tjekke, om alting i boligen er i orden, så skal du ikke være bekymret. Der kommer nemlig eksperter med dig, for at sikre, at alting er, som det skal være. På den måde kan du være helt tryg, når du køber en ny bolig. 

Preben V fra Silkeborg Energi- og hussyn har helt styr på energimærkning

Når du skal finde en dygtig energikonsulent, så kan du bruge Preben V fra Silkeborg Energi- og hussyn. Han kan lave tilstandsrapporter og energimærkninger, og han har mange års erfaring indenfor området. Du kan finde mere information om Preben V på http://prebenv.dk/.

Preben V er byggesagkyndig, og derfor har han stor ekspertise indenfor energimærkning, tilstandsrapporter og byggeteknisk gennemgang, så hvis du har brug for en til at hjælpe dig med at tjekke en bolig, du gerne vil købe. Så er Preben V den helt rigtige at vælge, fordi han vil sørge for, at du får det bedste resultat. 

Flere Nyheder