Få renoveret dit køkken med et online lån

21 juli 2020
lotte_hindsberg

Er du den lykkelige ejer af et køkken hvor der de sidste årtier er blevet lavet mad til hele familien og har været omsamlingspunkt for gode tider, men som nu er blevet så slidt, at det er tid til at få det istandsat eller udskiftet, er der mulighed for at låne penge til renovering eller udskiftning online.

Et online lån er ofte både hurtigere at få samt langt nemmere. En online bank stiller få krav til lånemodtageren, herunder at de ikke spørger hvad pengene skal bruges til og de beder ikke om sikkerhed. Hvis det er et større beløb du gerne vil låne, kan de finde på at bede om dokumentation for at du har en indtægt. F.eks. en lønseddel. Du kan læse mere her https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Hvad beder online banken om 

Hvis du har planer om at ansøge en online om et lån er det et krav at du har et NemID. Du skal bruge det til at underskrive låneaftalen. Derudover er det et krav at du har en emailadresse. Har du ikke det kan online banken ikke sende dig et tilbud. Derudover er det et krav at du er myndig og har en dansk folkeregisteradresse. Kan du leve op til disse krav vil du som udgangspunkt få et positivt svar fra banken. 

Når du ansøger er det en god ide at søge flere banker om et tilbud. Det er nemt og hurtigt og det tager kun få minutter og derfor er det tid der er givet godt ud. Når du har fået flere tilbud kan du stille og roligt læse dem igennem og finde det af lånene der er det bedste. Det er ÅOP, rentesatsen og hvad banken har af tilbagebetalingsbetingelser du skal være opmærksom på. Lån hvor du ikke kan betale lånet ud før tid, bør du som udgangspunkt holde dig langt væk fra.

Flere Nyheder