Få lavet om via maleren i Valby, hvad andre har lavet

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os sige, at man er flyttet ind i et nyt hjem, og så har man virkelig bemærket, hvordan farverne ikke passer på væggen til den indretning, som man har i tankerne, men man sparede måske lidt på købet eller fik meget for det salg, man gjorde sig af ens sidste hjem, så man har råd til at få malet om.

For det betyder alligevel bare en del, at malingen på væggene svarer til det, som man ønsker at have, for farven fylder på væggene, og man kan næsten føle, at de omfavner en, når man befinder sig i rummene.

Måske ønsker man en mindre neutral farve, fordi den nuværende skejer sig for meget ud, eller man kunne netop godt tænke sig noget mere “spræl” på væggene, fordi de ellers er så kliniske og kedelige at kigge på.

Så er det godt, at man kan tage fat i https://malervalby.dk/ til den opgave.

maler valby

Maleren fra Valby skal nok hjælpe med at realisere din boligdrøm

I nogle lokaler skal man måske renovere stort om, så der er formentlig lidt tid til, at man skal have maleren på besøg, fordi det er noget af det sidste, som man skal have ordnet, inden man til slut begynder på indretningen.

I andre tilfælde, og det gælder specielt ved indflytning, der kan man lige så godt begynde at male med det samme, inden man flytter møblerne ind, fordi man så ellers skal hen at tage dem ud igen, og det bliver bare til dobbeltarbejde.

Du ønsker måske langt de fleste lokaler i samme farve, eller du kan tænke dig, at det bliver en helt speciel oplevelse at besøge hvert rum, fordi de har hver deres farve.

Så kan du give børnene lov til at bestemme, hvad de godt kunne tænke sig at have af farver på deres vægge i værelserne, som maleren så kan klare for dem og dig.

 

Flere Nyheder