Få inspiration til den helt rigtige terrasse

05 april 2020
lotte_hindsberg

Hvis du overvejer at få lavet en terrasse er der masser af inspiration at hente. Især så du ikke ender med den almindelige klassiske løsning eller måske får den bygget, så det ligner en terrasse med et hus frem for et hus, der har en terrasse. Det kan måske være en bedre ide at lægge terrassen et andet sted i haven, end lige op af huset. Der kan både være hyggeligere, mere sol og læ, end hvad du kan få oppe ved huset. Hvis du søger inspiration kan du finde det her https://www.kun-terrasser.dk/. Din lokale tømrer er også en god kilde til inspiration. De har ofte bygget adskillelige og har en uddannelse, der gør dem eksperter i træ og hvordan træet arbejder. 

Overvej en overdækket terrasse

Selvom en overdækket terrasse, helt eller delvis, kan gøre huset lidt mørkere hvis den ligger lige op ad huset er der mange fordele der overskygger ulempen. Det vil åbne op for langt flere tidspunkter, hvor den den bruges. Den kan yde læg, hvis det regner og blæser og hvis solen skinner og det er for varmt, kan den yde beskyttelse mod solen. Det er muligt at grille, selvom det regner og i bliver nød til at sidde inde og spise og der kan tørres tøj ude, selv i regnvejr. En stor fordel i regnfulde Danmark.

Husk vedligeholdelse

Uanset hvilken type terrasse du vælger, er det vigtigt at du vedligeholder den. Den rigtige vedligeholdelse vil få den til at være pæn i mange år fremover. Vælg træ der ikke kræver det store og brug den tid det tager at gå terrassen igennem jævnligt og sørg for at den får den rette træpleje. Det er tid der er godt brugt. Spørg din tømrer om råd til hvordan du bedst kan vedligeholde terrassen og hvordan du nemmest kan skifte rådne planker og søm, hvis det er nødvendigt.

 

Flere Nyheder