Få hjælp til køkken og bad hos dit lokale vvs firma

29 oktober 2019
admin

Når køkken eller badeværelse i din bolig skal renoveres – eller du eventuelt skal have opført nyt badeværelse – er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en del opgaver, du ikke selv må udføre. Her skal der et vvs firma på banen.

Hvor finder jeg et firma som udfører vvs i Slagelse?

Er du bosat i eller i omegnen af Slagelse, hedder dit professionelle vvs firma Uglebjerg VVS. Hos Uglebjerg VVS finder du udelukkende dygtige og kompetente håndværkere, her under autoriserede vvs’ere, som kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører rør – så at sige.

Skal du for eksempel have totalt renoveret dit badeværelse, er det en god idé at få en dygtig vvs’er ind over projektet så tidligt som muligt i processen. Uglebjerg VVS hjælper gerne med at tjekke de eksisterende rør til afløb eller vand forsyning, og med at skifte disse ud, skulle de have været udsat for tæring.

Du kan også få hjælp hos Uglebjerg VVS, hvis du skulle ønske dig et smart, væghængt toilet som erstatning for det gamle – og skal badekarret skrottes til fordel for en smart bruseniche, kan Uglebjerg VVS også være til assistance, når der skal installeres bruser og flyttes afløb. Og skal der opsættes vaskemaskine med tilhørende afløb, er det også Uglebjerg VVS, du bør ringe til.

Få hjælp til vvs opgaver i forbindelse med renovering af køkken

Er det dit køkken, som står for tur, hjælper Uglebjerg VVS også gerne med at få det hele til at spille. Skal du have flyttet gasledningerne, fordi du gerne vil have komfuret stående et andet sted, kræver det en autoriseret vvs’er – og her kan Uglebjerg VVS hjælpe. Uglebjerg VVS er også gerne behjælpelige, når der skal laves afløb til den nye opvaskemaskine, eller når vasken skal flyttes til en mere hensigtsmæssig placering.

Du kan læse mere om hvad Uglebjerg VVS kan tilbyde på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder