Få hjælp til et forældrekøb

08 august 2021
lotte_hindsberg

Mange forældre ønsker at hjælpe deres børn med at få en bolig, det er populært kaldes forældrekøb. Går i med tanker om at købe en bolig til jeres børn kan i med fordel få hjælp af en boligadvokat. Det kan f.eks. være https://www.xn--boligadvokatkbenhavn-ncc.dk/.

Udover selve købet kan en boligadvokat hjælpe jer med at sikre at det er muligt at leje boligen ud. Det er også muligt at få hjælp til at sikre at få en lejekontrakt udført og søgt boligsikring. Det vil være ærgerligt at købe en bolig og så efterfølgende at finde ud, af at det ikke er tilladt at leje den ud. 

Fordelen ved at hyre en boligadvokat

Om det er et forældrekøb eller et almindeligt boligkøb, er det en god ide at hyre en boligadvokat. En boligadvokat er en jurist, der har specialiset sig i boligkøb og salg. Han eller hende kan hjælpe med at forhandle med banken. Mange har en så stor respekt over for banken at de glemmer at det er en forretning på lige fod med alle andre. Det betyder at din bankrådgiver er ansat af banken.

Den ansættelse betyder at han er ansat til at sikre at banken får den bedste handel. Din boligrådgiver er en erfaren forhandler og kan han få forhandlet selv så forbedringer, vil det have en stor betydning over en 30 årig periode. Et godt eksempel kan være at du vil få råd til at få lavet dit badeværelse eller køkken med det samme, frem for at vente i mange år før du har råd til at få det lavet.

Det samme gør sig gældende når der skal forhandles med sælger eller ejendomsmægleren. Din boligadvokat ved hvilke områder der skal undersøges og hvilke områder der kan give et god nedslag i prisen. Husk at ejendomsmægleren er sælgers mand og han er ansat til at sikre at sælger få den bedst mulige aftale.

Flere Nyheder