Få hjælp til de svære opgaver

27 august 2018
Christina Løvfall Hansen
Få hjælp til de svære opgaver

Det er altid en meget vanskelig situation at stå i, når man pludselig-, og ofte totalt uforberedt, står med håndteringen af et dødsbo. Som efterladt, er man i forvejen i stor sorg, og byrden med at skulle håndtere et dødsbo som efterladt, er uoverskuelig.

Men her kan du få hjælp af professionelle – de kan hjælpe med at tage sig af det efterladte hus.

Hvordan foregår det så?

  1. Det er ganske simpelt. Det hele starter med, at du kontakter os, enten pr. telefon eller mail
  2. Hernæst aftaler det, at firmaet kommer ud til dig på adressen, og vurderer dødsboet.
  3. Du får et uforpligtende tilbud, inden de professionelle folk har forlader adressen.
  4. Når du er klar til at lave videre aftale, bliver der lagt en plan, så du ved, hvad du kan regne med. Altså hvornår starter rydningen, er der ting jeg skal forholde mig til, hvornår afregnes der, og så videre.

Hvad hvis det haster?

De fleste professionelle ved godt, at det ofte haster med at få taget hånd om dødsboet. Så lad nogen andre om det praktiske, om detaljerne, om at få solgt det, få ryddet dødsboet – så du kan koncentrere dig om alt det andet, der oftest følger med og ikke mindst koncentrere dig om at støtte og holde af dine kære.

Det hele er derfor oftest overstået inden for ganske få dage. Det vigtigste er, at du er tilfreds og tryg ved håndteringen. Igen, det er en uvant situation for de fleste. Det ved de her folk godt. Derfor vil du som regel også møde medarbejdere, der har været mange år i branchen og forstår at håndtere det, i respekt for de afdøde og de efterladte. Ingen skal nogensinde opleve, at respekten ikke er der.

Hvad hvis der ingen værdi er i dødsboet?

Skulle det være således, at der ikke er nogen reel værdi i dødsboet, så tilbyder de fleste professionelle firmaet også rydning og rengøring for en symbolsk pris. Det er en hurtig, effektiv og billig løsning.

Hvorfor påtage sig den opgave selv og udsætte sig for det følelsesmæssige stress, det er at skulle rydde en kær afdøds effekter, når man kan få en professionel til det?

Det eneste du som sagt skal foretage dig, er at give dit nærmeste eller foretrukne firma et kald. Det kunne eksempelvis være Marskandiseren i Store Kongensgade 108 – en af Københavns ældste antikvitetsforretninger. De opkøber, rydder op og tømmer dødsboer på hele Sjælland.

 

Flere Nyheder