Få hjælp til at få fældet dine træer

06 november 2021
Steffen Hansen

editorial

Det kan hjælpe dig betydeligt, hvis du finder professionelle, der kan få fældet dine træer. Det er lidt af en opgave at stå med selv, særligt hvis du aldrig før har prøvet det. Hvis du vil være sikker på, at du får fældet dine træer korrekt og på den mest sikre måde, så kan du overlade det til professionelle. I dette indlæg vil vi guide dig til, hvordan du finder professionelle fagfolk, der kan hjælpe dig med træfældning i din have. 

 

 

1. Spørg dit lokale plantecenter

Du kan som det første forhøre dig ude i dit lokale plantecenter, om de kan anbefale et professionelt firma, der kan hjælpe dig med at fælde dine træer. Medarbejderne i plantecentret har et godt kendskab til lokale virksomheder og ved, hvem der kan gøre hvad. De vil højst sandsynligt komme med navnet på et par firmaer, hvorefter du bør kigge på deres hjemmeside eller give dem et opkald for at høre, om de er interesserede i at hjælpe dig.

 

2. Brug internettet

Hvis du selv vil lede efter et firma, kan du gå på nettet og bruge din fortrukne søgemaskine til at lede efter firmaer. Du kan f.eks. skrive “træfældning” efterfulgt af “din lokalitet” for at se, hvilke resultater der kommer frem. Når du har en liste over firmaer, kan du kigge på deres websted for at se, om de tilbyder den service, du søger.

 

Hvad kan de tilbyde i services?

Du skal være sikker på, at det firma, du ønsker at ansætte, rent faktisk kan tilbyde dig det, du søger. Hvis dit træ f.eks. læner sig op ad et andet træ eller dit hus, og derfor skal fældes med det samme, skal du sikre dig, at firmaet er i stand til at hjælpe dig hurtigt, fremfor du skal vente i længere tid.

Herudover kan du også se, om firmaet kan tilbyde dig andre services, såsom beskæring af buske, hækklipning eller flishugning. Her kan vi stærkt anbefale Træpleje Danmark. De kan både tilbyde dig træfældning og de resterende services, som vi har nævnt. Du kan finde dem via dette link: https://www.traeplejedanmark.dk/.

Flere Nyheder