Få gulvafslibning hjem til dig!

20 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er da soleklart, at man skal have den gulvafslibning til at foregå hjemme hos en selv som kunde, for det ville nok nærmest ikke kunne lade sig gøre, at man transporterer ens gulv ud til gulvafsliberen for at få gulvet slebet ned på et værksted.

Dette kan måske lade sig gøre, hvis man har et mindre stykke gulv, man kan bære i favnen, som man skal have lagt som erstatning på et stykke af ens trægulv derhjemme, fordi der måske er sket en uopretteligt skade et sted på gulvet, der som sådan ikke fylder for meget af hele gulvet, men som man ikke kan leve med.

Dog vil det koste for meget, hvis man skal hen at udskifte hele gulvet, så man vælger at få ordnet det lille stykke, som man enten skærer ud og får ordnet og lagt på ny, eller man sætter en helt ny plade i.

Men ellers er det jo nødvendigt at have den gulvafsliber til at komme ud til en for at slibe ens gulv ned, og det er da også forventeligt, at gulvafsliberen selv har mulighed for at kunne komme ud til dig, om vedkommende er en del af et større eller mindre firma.

Dog kan der jo ske problematikker på vejen, så gulvafsliberen ikke kan komme frem, hvilket kan være ved, at firmabilen går i stykker på vejen – for man har jo ofte så meget udstyr med at udføre opgaven med, at man ikke kan tage det offentlige på den tur.

Her skal man dog ikke som kunde tage ud at hente gulvafsliberen, selvom man har plads til udstyret også, for der er nogle regler angående at blande privat kørsel med arbejdskørsel, og det skal men helst passe på med.

Det bedste er at håbe, at gulvafsliberen selv finder en erstatning af en bil til at komme ud til en, og ellers må man omlægge datoen for udførelsen af arbejdet.

Flere Nyheder