få en maler til at male hjemmet i trendy farver

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Foråret nærmer sig og det er måske nu, du får lyst til at friske hjemmet op med nye farver på væggene. En ny start med et frisk look i hjemmets rum.

En af de farver, der spås til at blive trendy nu er en støvet lys olivengrøn farve. En anden grønlig farve, kaldet eucalyptus, er også blandt de farver, som boligstylister og indretnings- og boligbloggere peger på som en kommende modefarve.

Den grønne farve symboliserer håb og det er måske netop oven på en sundhedskrise som coronapandemien, at folk føler behov for at stive følelsen af forhåbning af med alle til rådighed stående midler – om det så bare er farven på væggene i stuen.

Den afdæmpede støvede grønne farve er meget alsidig. Den kan bruges sammen med mange andre farver i et væld af sammenhænge. Du inviterer naturen ind i hjemmet med en grøn farve, der enten kan danne bagtæppe for mere vilde farvestrejf eller kan binde rolige indtryk sammen.

Find den rette fagmand til opgaven

Hvis ikke du selv har mod på at kaste dig ud i malerarbejdet, så er der rig mulighed for at finde en kompetent fagmand. Tjek for eksempel https://malerroedovre.dk/ hvis du bor i København eller omegn. En dygtig maler klarer lyn hurtigt opgaven uden at klatte hele huset til med maling, som næsten ikke er til at få renset af igen. Det behøver ikke at være økonomisk uoverkommeligt.

maler rødovre

Man kan give et ekstra pift med forskellige former for effektmaling, for eksempel struktur i malingen. Man kan også vælge at lade en enkelt af rummets vægge have en anden farve end de øvrige. Tænk også på farvekombinationer i forhold til døre, paneler og vinduesrammer. Måske skal du også tage dit møblement med i betragtning – en sofagruppe i en markant farve skal måske tænkes ind, når du vælger vægfarve til stuen. 

Flere Nyheder