Få en indflytter til din bolig

13 august 2018
Anders Lundtang Hansen
Få en indflytter til din bolig

Man siger, at klæder skaber folk, og den samme analogi kan også siges om, at et hjem og en bolig kun har så meget charme og hygge som dem, der bliver udlevet i form af de beboere, der bor under hjemmets tag.

Langt de fleste af os er ikke ligeglade med, hvem vi bor sammen med. Nogle mennesker er af den mere private karakter, hvor de kun flygtigt lukker folk ind i kortere perioder ad gangen. I den modsatte ende af spektret har vi hele kollektiver med flere tocifrede beboere, hvor man skal koordinere alt fra madlavning til indkøb sammen, og hvor man ofte elsker at bruge aftenerne og weekenderne sammen. 

I midten af dette spekter kan vi se alt fra familier af få medlemmer og par, der bor i alt fra store villaer med flere tønder land tilknyttet, til store familier, der bor på små arealer.

Når man bor flere mennesker sammen, er det vigtigt at have god kemi og være enige om, hvordan man gør tingene, så man undgår at ryge i totterne på hinanden eller spare vrede op til et eventuelt beboermøde eller familieråd.

Man skal være god til både at træde til, når man har brug for de andre i hjemmet, men man skal også kunne være bevidst om at give albuerum, når der er brug for det. 

Men du kan som boligudlejer eller værelses-ejer faktisk yde en stor tjeneste for mange mennesker derude. Der er ingen hemmelighed, at der blandt andet er akut mangel på studieboliger, og andre mennesker kan igen med kort varsel stå uden tag over hovedet af flere grunde.

Derfor eksisterer det et fremragende foretagende i form af Findroommate.dk, hvor man ganske hurtigt som udlejer og lejer kan finde hinanden og hjælpe hinanden ved henholdsvis at betale for opholdet og give en ofte nødstedt tag over hovedet.

Ved Findroommate.dk slipper man for besværet og den lange ventetid med at være skrevet op til en bolig i et boligselskab – så hjælp dig selv økonomisk og andre mennesker med at give dem et hjem over længere eller kortere tid ved at benytte den hjemmeside.

Flere Nyheder