Få dig de bedste låse til god sikring

15 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
image

“Huskede du at låse efter dig?”

Det er en sætning, man tit hører ytret, for der er mange gode grunde til at tjekke efter, om man nu fik låst hoveddøren til hjemmet eller kontordøren til virksomheden.

Man kan ligge inde med mange værdigenstande i både ens eget hus eller i firmaet, hvor flere ting er uerstattelige af flere grunde og måske kan medføre en personlig konkurs på den ene eller anden måde, hvis amoralske indbrudstyve skulle få stjålet ens inventar.

Også selvom man har en indbosforsikring, så har noget inventar både affektionsværdi i ens ejendom, mens firmaet måske har elektronik med fortrolige oplysninger på, der ikke må falde i de forkerte hænder – den slags kan ikke erstattes med penge.

Således oplever man også, at både privatpersoner og virksomhedsejere investerer i mange sikringsforanstaltninger, så de kan gøre alt, hvad de kan for at holde tyveknægtene ude.

Det kan være alt fra overvågningsudstyr til at hyre vagtfirmaer til at gå patrulje med hunde, men det er netop ved dørene og andre indgangspartier, at man skal sørge for at have lavet de bedste sikringer med gode låse.

Med låse tænker de fleste nok på en manuel lås med enkeltdele, der skal låses op med en nøgle, og den slags findes der skam også mange afarter af, men udviklingen på låse-fronten har også fremskabt flere forskelige former for sikringsløsninger.

Man ser blandt andet elektroniske fjernlåse, kodelåse og adgangskontrol i mange former og faconer, der er noget nær ubrydelige eller holder tyven hen længe nok til, at myndighederne dukker op.

Hvis du således skal have sikret dit hus bedst muligt – og det skal du – så skal du tage fat Bagger-laase.dk, som siden deres spæde start i 1975 har været låsesmedfirma, der har sørget for at forny sig og hele tiden forske, udforske og hjemhente den nyeste teknologi på området med afsikringer.

Så lås firmaet og hjemmet godt af med en lås fra Bagger-laase.dk.

 

Flere Nyheder