Få det perfekte lysindfald og mere privatliv med persienner i boligen

23 oktober 2017
admin
Få det perfekte lysindfald og mere privatliv med persienner i boligen

Persienner er et populært valg, når boligen skal indrettes. De har et stilrent design og fås i forskellige materialer som træ og aluminium, og du kan vælge mellem mange flotte farver. Persiennerne fås i forskellige længder, hvilket gør det nemt at finde en størrelse, som passer til vinduerne i din bolig, og så er de nemme at vedligeholde. Persienner er desuden billigere end gardiner, og hvis du f.eks. handler online, finder du mange gode tilbud.

Luk solen ind eller afskærm for nysgerrige blikke

Persienner har den samme effekt som gardiner, at de afskærmer for solen og nysgerrige blikke fra gaden eller genboen. Persienner kan nemt trække op og ned, de kan drejes og indstilles, så du selv kan bestemme, hvor meget lys der skal ind i rummet. Det betyder, at du i dagtimerne kan få masser af sollys i din bolig, men at du altid har mulighed for at lukke af for lyset, hvis du trænger til en lur eller bare gerne vil have noget privatliv. Du kan kigge ud gennem lamellerne, mens andre ikke kan kigge ind i din bolig, hvilket er en fordel i de rum, som vender ud mod en villavej, eller hvis du bor i et tæt boligbyggeri.

Foto Stock: 445521700

Stilrene alu-persienner i alle regnbuens farver

Der findes flere forskellige typer af persienner, som du kan vælge imellem. Alu-persienner er fremstillet af aluminium og lette at trække op og ned. De fås i et væld af farver, hvilket giver dig masser af muligheder for f.eks. at indrette din bolig med alu-persienner i netop de farver, som passer til din boligstil. Alu-persiennerne fås i mange forskellige længder, og de har et stilrent look, som egner sig godt til både store og små rum. Alu-persienner har desuden den fordel, at de er nemme at tørre af med en fugtig klud. Det er især ideelt på badeværelset, hvor der nemt kan samle sig fugt. Alu-persienner er billigere løsning end træ-persienner, men de holder sig pæne i lang tid.

Smukke træpersienner med isolerende effekt

Træpersienner tilfører boligen en unik charme, og de fås i mange forskellige træsorter som bøg, kirsebær, ask, teak eller mahogni. Træpersienner er tykkere end alu-persienner, og de fylder mere, når de er trukket op, så derfor er lysvirkningen anderledes. Træpersienner har en isolerende effekt i boligen, hvilket er positivt i vinterhalvåret, og de er nemme at rengøre med en klud. Træpersienner er dyrere end alu-persienner, men til gengæld får du god kvalitet for pengene. Uanset hvilken type boligstil du har, så kan du helt sikkert finde en træpersienne i en smuk træsort, som passer til dit hjem. Du kan nemt bestille persienner i danske netbutikker, der forhandler boliginteriør, og få dem leveret til en favorabel pris.

 

Flere Nyheder