Få billigere varme og en grønnere profil med en varmepumpe luft til vand

10 august 2022
admin

editorial

Det giver mening at vælge en moderne varmepumpe frem for et nyt fyr, når dette er slidt op efter mange års drift. I de senere år er de nye og særdeles energivenlige luft til vand varmepumper blevet mere populære blandt danske boligejere.

Du kan i afsnittene nedenfor få mere information om de mange fordele ved at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en luft til vand-varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en luft/vand varmepumpe?

Der er flere grunde til, at du som husejer bør overveje at udskifte dit fyr med en luft til vand varmepumpe. Her er nogle af de vigtigste fordele:

Klimaet og miljøet

En luft til vand varmepumpe producerer ingen skadelige emissioner, såsom kuldioxid eller partikler. Dette står i modsætning til olie- og gasfyr, som udleder disse typer emissioner.

image

Ved at skifte til en varmepumpe kan du være med til at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser og gøre dit bidrag til at beskytte klimaet.

Varmepumper er også langt mere effektive end olie- eller gaskedler. Faktisk er de op til fem gange mere energieffektive. Det betyder, at for hver enhed el, som varmepumpen bruger, kan, får du fem varmeenheder.

Økonomien

Den høje effektivitet i luft til vand varmepumper giver store besparelser på din energiregning. Faktisk kan du spare op til 60 % på dine varmeudgifter ved at skifte til en varmepumpe.

Varmepumper er også meget billigere at vedligeholde end olie- eller gaskedler. De behøver ikke konstant rengøring og reparation, så du sparer penge på serviceudgifterne i årenes løb.

Desuden er varmepumpen ikke afhængig af brændstof, men kører på elektricitet. Det betyder, at du er mindre udsat for prisudsving på olie- og gasmarkedet.

Så hvis du leder efter en måde at reducere dit CO2-fodaftryk på og spare penge på din varmeregning, kan en varmepumpe meget vel være løsningen for dig. Kontakt Amalo for rådgivning omkring køb af varmepumpe.

Flere Nyheder