En vinduespudser kan spare dig for mange timers arbejde

23 oktober 2017
Camilla Skøtt
En vinduespudser kan spare dig for mange timers arbejde

Hvor tit pudser du egentlig vinduer? I en travl hverdag, hvor arbejde, indkøb, madlavning og fritidsaktiviteter hurtigt optager vores vågne timer, kan det være nødvendigt at gå på kompromis med rengøringen. Og det er jo ikke toiletterne, man springer over, for det er trods alt for ulækkert. Næh… det er i stedet vinduerne, der må se langt efter den jævnlige rengøring.

Kan du genkende ovenstående? Så er det måske på tide at ringe efter en vinduespudser.

 

Lagerfoto-id: 402613744

 

Hvorfor bruge en vinduespudser?

Vinduespudsningen er som nævnt et af de mest oversete områder i rengøringen, og det er en skam. Det skærmer både for indsynet og udsynet, ligesom beskidte vinduer skæmmer husets udseende. Med en vinduespudser slipper du for den dårlige samvittighed, og du kan nyde solens stråler gennem vinduerne uden at kigge på den voksende mængde skidt på ruderne.

En anden tungtvejende årsag til at bruge en vinduespudser er, at du slipper for striber på vinduesglasset. En vinduespudser har det rigtige værktøj at arbejde med, ligesom både vand og sæbe er udviklet til det specifikke formål.

Træk vinduespudsning fra i skat

Regeringen har vedtaget en såkaldt BoligJobordning, der betyder, at du blandt andet kan trække udgifterne til din vinduespudsning fra i skat. På den måde bliver det endnu billigere, og sammenholdt med den tid du sparer, så er der snart ingen grund til selv at vaske sine vinduer.

BoligJobordningen giver et fradrag på 6.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til serviceydelser. Hvis I er to voksne i husstanden, så skal der altså vaskes mange vinduer, før det beløb er overskredet.

For at indberette dine betalinger til SKAT er det vigtigt, at du gemmer dine kvitteringer. Når du er klar, så logger du på skat.dk med dit NemID, vælger din årsopgørelse og klikker på punktet “Indberet servicefradrag”. Herefter udfylder du de markerede punkter, og med et klik på “Gem” har du indberettet din betaling.

Køb dig til mere fritid

At få pudset sine vinduer er en fornøjelse i sig selv, men der er en anden ting, der i den grad taler for at lade vinduespudseren klare opgaven: fritid. Den tid, du selv skulle ha’ brugt med vand, sæbe og skraber, kan skiftes ud med fritid, hvis du får professionel hjælp. Du får altså mere tid til dig selv, dine børn, dine fritidsinteresser eller ganske enkelt til at slappe af i sofaen, og undersøgelser har oven i købet vist, at personer der betaler for rengøring, er mere tilfredse med livet som helhed. 

Flere Nyheder