Du kan lease din luft til vand varmepumpe og spare penge på oprettelse

31 marts 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at varme din bolig op på en både grøn og billig måde? Så bør du skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Er en luft til vand varmepumpe dyr i anskaffelse?

Selv om en luft til vand varmepumpe har tjent sig selv ind i løbet af få år er det dog ikke alle bolig ejere som kan erlægge det påkrævede beløb til at dække omkostninger forbundet med anskaffelse, montering og installering af en luft til vand varmepumpe. Det løber hurtigt op i ganske anselige summer som skal falde med det samme. Og har man ikke lyst til at gældsætte sig i forbindelse med anskaffelse af en luft til vand varmepumpe kan det være helt udelukket at købe sådan én.

Til alt held er hjælpen nær. Du kan nemlig vælge i stedet at lease din luft til vand varmepumpe på fordelagtige abonnement vilkår. På den måde kan du spare den høje engangs udgift.

Når du leaser en luft til vand varmepumpe på abonnement er det nemlig ikke dig selv der ejer din varmepumpe. Du har blot fuld glæde af alle de mange fordele ved en luft til vand varmepumpe, så som for eksempel billig opvarmning af brugsvand og cirkulations vand i din bolig, et lavt energi forbrug, og en høj grad af driftsikkerhed. Især når man sammenligner med et gammelt udtjent fyr som konstant skal renses, repareres og påfyldes brændstof.

Samtidig har du med en luft til vand varmepumpe på abonnement fordelen af en favorabel service aftale. Med en sådan sikrer du at du til hver en tid er dækket ind i forhold til skader. Du vil samtidig få skiftet din luft til vand varmepumpe ud, skulle den være stået helt af. Og så skal du ikke selv gå og bøvle med dét.

Læs mere om luft til vand varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark A/S på naervarme.dk

Flere Nyheder